PSS

16 Φεβρουαρίου, 2018

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ της TrainOSE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ της TrainOSE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της TrainOSE, κατόπιν αιτήματος του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), που αφορούσε την αύξηση των δρομολογίων και προσθήκη επιπλέον βαγονιών στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, του Σαββάτου 17 και Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, ώστε να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και την Τελετή Λήξης του Θαλασσινού μας Καρναβαλιού.
Επισυνάπτουμε παρακάτω, το δελτίο τύπου που εξέδωσε η TrainOSE:


Δελτίο Τύπου 15/02/2018 – Έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων σε Πάτρα, Ξάνθη και Χαλκίδα. Επιπλέον λεωφορεία στη γραμμή Κιάτο–Πάτρα–Κιάτο λόγω αυξημένης επιβατικής κίνησης
Λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης, καθώς και πληρότητας, που παρατηρείται ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, που επιθυμούν να ταξιδέψουν άνετα, οικονομικά και με ασφάλεια σε προορισμούς όπως την Πάτρα, την Χαλκίδα και την Ξάνθη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενισχύει σημαντικά τα δρομολόγια των τραίνων και των λεωφορείων το Σαββατοκύριακο της Aποκριάς καθώς επίσης και της Καθαράς Δευτέρας.
Αναλυτικά οι ενισχύσεις:
Για την Χαλκίδα:
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου δρομολογεί δύο επιπλέον συρμούς του Προαστιακού, στις 15:51 από Αθήνα και στις 17:26 από Χαλκίδα.
Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο για να μεταβούν στην Χαλκίδα, γρήγορα και οικονομικά, ώστε να παρευρεθούν στο φημισμένο “Θαλασσινό Καρναβάλι”.
Tο εισιτήριο Αθήνα – Χαλκίδα με τον Προαστιακό κοστίζει 10,40€, με επιστροφή