PSS

10 Φεβρουαρίου, 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η βροχή μπορεί να χάλασε το σχεδιασμό μας για γλέντι στις γειτονιές, όμως επειδή το είχαμε προβλέψει, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, σε στεγασμένο χώρο 600 τ.μ. για ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι, με παραδοσιακά τραγούδια, φωτιές, τσικνίσματα και άφθονο κρασί!

Σήμερα λοιπόν, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, για ένα ατέλειωτο αποκριάτικο γλέντι, συνοδεία ορχηστρών παραδοσιακής μουσικής.
Συνδιοργανώνουν: ο πολιτιστικός Σύλλογος «Τ’ Αλωνάκι», ο ΔΟΑΠΠΕΧ σε συνεργασία με 25 πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας
Συμμετέχουν: 6 μουσικά σχήματα αποτελούμενα από 28 μουσικούς

«ΤΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ»
Εντυπωσιακό και συγκινητικό ήταν το θέαμα των 400 και άνω χορευτών, όλων των ηλικιών, που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο – κυριολεκτικά, μέσω διαδικτύου (250.000 επισκέψεις), με το Καβοντορίτικο που χόρεψαν κατά μήκος της παραλίας Χαλκίδας, στις περυσινές αποκριές.
Τα θετικά σχόλια από όλο τον κόσμο, και η θετική ανταπόκριση στην εκδήλωση, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και δικαίωσε την συλλογική προσπάθεια των συμμετεχόντων.

Μετά την πρώτη φορά παρουσίασης, δημιουργήθηκε πλέον ένας νέος θεσμός, «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου»!!!!!!

Συνεπώς και εφέτος, με τα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου», την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.30 το πρωί, είμαστε έτοιμοι για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών, που θα κάνει τη διαφορά!!!!
Σ’ όλο το μήκος της παραλίας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες μικρών και μεγάλων, βάρκες, Κανοε-καγιακ, πλεούμενα, στήνουν και χορεύουν με το δικό τους γαϊτανάκι, με φινάλε το δικό μας Καβοντορίτικο!!!
Ακολουθεί νησιώτικο γλέντι, με τον Νίκο Οικονομίδη και την ορχήστρα.

Στο παρακάτω link μπορείτε δείτε πλάνα από την εκδήλωση «Γαϊτανάκι Ευρίπου 2017»: https://youtu.be/dHBtNLncPzs

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, Δήμος Χαλκιδέων, ΔΟΑΠΠΕΧ, Επιμελητήριο Εύβοιας
Συνεργασία: ΟΛΝΕ και Ναυπηγεία Χαλκίδας
Μέγας Χορηγός: FIX HELLAS

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ