PSS

07 Φεβρουαρίου, 2018

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: 
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ
http://georgiosepitideios.gr 
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για Εφαρμογή του κανονισμού (ΕΕ) 2015/1839 όσον αφορά ειδικά μέτρα για την Ελλάδα.
Ακολουθεί η ομιλία:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ένας από τους βασικούς υπευθύνους για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την εξαθλίωση της ζωής των Ελλήνων, θέσπισε έκτακτα οικονομικά μέτρα για να υπάρξει ρευστότητα και να καλυφθούν τα ελλείμματα των δημοσίων πόρων. Τα μέτρα όμως αυτά δεν υπήρξαν αποτελεσματικά διότι, όπως αναφέρθηκε ήδη εδώ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μπορούσαν να συντονιστούν.
Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεχνητό. Έχει δημιουργηθεί σκοπίμως για να διασωθεί το ευρώ και να υφαρπαγούν από τους δανειστές τα πλούσια ενεργειακά αποθέματα που υπάρχουν στο υπέδαφος και στον υποθαλάσσιο χώρο της πατρίδας μας. Για να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό πρέπει να εκλείψουν οι λόγοι εκείνοι που το προκάλεσαν.
Και οι λόγοι αυτοί είναι: η εφαρμογή των μνημονίων, ο δανεισμός με τοκογλυφικούς όρους, η επιβολή στη χώρα ενός παρανόμου και απεχθούς χρέους, και, επιπλέον, η καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής. Τέλος, είναι η μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών, στο οποίο οι ανθρωπιστές Ευρωπαίοι έχουν αφήσει αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Πρέπει λοιπόν να εκλείψουν αυτοί οι λόγοι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Είναι η ασπιρίνη με την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να θεραπεύσει μία ανίατη αρρώστια την οποία η ίδια προκάλεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=1IOjpnDVU-s