PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

15 Φεβρουαρίου, 2018

Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ 
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τελετής λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της θαλάσσιας κυκλοφορίας όλων των τύπων πλοίων και σκαφών, επαγγελματικά και ιδιωτικά, την 18 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 17.30 έως 20.30, στο βόρειο τμήμα του λιμένα Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή που περικλείεται από την Παλαιά Γέφυρα Ευρίπου έως και τη νοητή ευθεία που ενώνει την προβλήτα του Αγ. Νικολάου με την ξύλινη προβλήτα στα Αστέρια(Α-Β), όπως αυτή εμφαίνεται στο συνημμένο χάρτη (τομέας Α-Β-Γ-Δ).
Σκάφη τα οποία επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού και δεν συμμετέχουν στο τελετουργικό, παρακαλούνται όπως προσέλθουν εγκαίρως, έως τις 17.30 εν λόγω ημέρας, και αγκυροβολήσουν στην θαλάσσια περιοχή που απεικονίζεται στον συνημμένο χάρτη.
Παρακαλούμε όπως οι κυβερνήτες όλων των σκαφών οποίοι θα συμμετέχουν και θα παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού να συντονισθούν στο δίαυλο 11 (VHF Ch 11), προκειμένου να λαμβάνουν εντολές - οδηγίες από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Υπηρεσίας μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.
Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΜΑΡΙΝΗΣ Θεοφάνης