PSS

29 Ιανουαρίου, 2018

ΟΛΝΕ VS ΤΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!


Είναι προφανές ότι η Διοίκηση του ΤΕΕ Εύβοιας δε διαβάζει τις ανακοινώσεις μας. 'Ίσως αν τις γνώριζε, να μη δημοσιοποιούσε τέτοιου ύφους δελτίο τύπου-επίθεση προς τον ΟΛΝΕ. Δεν τους παρεξηγούμε, επιδεικνύοντας  καλή πίστη.
Ήδη με ανακοίνωση μας από το πρωινό της 22ας Ιανουαρίου,-πριν τη συνάντηση-και αντιλαμβανόμενοι τα μικροπολιτικά παιχνίδια για το ποιοι κλήθηκαν και γιατί, είχαμε εξηγήσει α) το συγκεκριμένο περιεχόμενο της συνάντησης, β) τους συγκεκριμένους φορείς που θα συμμετείχαν γ) ότι αυτή είναι μια από τις πολλές ενημερωτικές συναντήσεις που πρόκειται να γίνουν δ) ότι έχουμε μπροστά μας το στάδιο της διαβούλευσης κατά το οποίο, θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τη μελετητική εταιρεία και από τους σημαντικούς τοπικούς φορείς όπως το ΤΕΕ και άλλοι.
Επιπλέον στο πνεύμα συνεννόησης και σύμπνοιας που θέλουμε να χαρακτηρίζει τη διοίκηση μας, επικοινωνήσαμε με το ΤΕΕ για να δώσουμε τις διευκρινήσεις μας απευθείας, χωρίς να μπούμε στη λογική της απάντησης στη δημόσια σφαίρα και τα ΜΜΕ. Παρότι δώσαμε τα στοιχεία επικοινωνίας μας μετά τη δημοσίευση σας, ακόμα περιμένουμε τηλεφώνημα της Προέδρου.
Γίνεται αντιληπτό ότι η προβολή και η δημοσιότητα που προκαλούν τέτοιου είδους “επιθέσεις” εξακολουθούν να αρέσουν σε ορισμένους. Προφανώς θεωρούν ότι τους κάνουν ελκυστικούς στα -όποια- ακροατήρια τους. Υπάρχει και αυτός ο δρόμος για όσους θέλουν να τον ακολουθήσουν.
Στο δια ταύτα τώρα και στο πλαίσιο της προστασίας της φήμης και της λειτουργίας του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας,  όπως κάνετε και εσείς για τον δικό σας φορέα:
Σας επιστρέφουμε τους όποιους επιθετικούς χαρακτηρισμούς σας, περί απαράδεκτων . Αν σας διακατέχει κάποιο αίσθημα θλίψης, δεν το προκαλέσαμε εμείς.
Τέλος σας ευχαριστούμε γα τη δήλωση παρουσίας και διαθεσιμότητας σας. Εμείς, ως ο φορέας υλοποίησης της εκπόνησης της μελέτης για το Στρατηγικό Σχέδιο του Λιμένα Χαλκίδας, θα σας καλέσουμε , χωρίς δεύτερες σκέψεις ή εχθρότητες να καταθέσετε τις θέσεις και τις προτάσεις σας στο αρμόζον τεχνικό πλαίσιο και στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε.