PSS

08 Ιανουαρίου, 2018

Το μήνυμα του Γεώργιου Επιτήδειου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το νέο έτος 2018

Το μήνυμα του Γεώργιου Επιτήδειου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το νέο έτος 2018
http://georgiosepitideios.gr 
Ενας ακόμη χρόνος πέρασε, αφήνοντας πίσω του έντονα τα σημάδια της επιταχυνομένης καταστροφής του υπόδουλου έθνους και της εξαθλιώσεως των Ελλήνων.
Η χώρα μας, λόγω της δουλικότητος τόσο των κυβερνώντων, όσο και εκείνων που παριστάνουν την αξιωματική αντιπολίτευση, έφθασε στο άκρον άωτον του εξευτελισμού και συναίνεσε να εκχωρήσει στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας, έστω υπό το πρόσχημα της σύνθετης ονομασίας. Επί πλέον, εξακολούθησε να φέρεται ως υποτελής της Τουρκίας, την οποία έχουν απαξιώσει όλα τα κράτη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Οι λαθρομετανάστες εξακολούθησαν να εισβάλουν κατά κύματα, δημιουργώντας σωρεία ορατών και μη, προς το παρόν, προβλημάτων, προετοιμαζόμενοι να εγκατασταθούν οριστικά στην Ελλάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Συνεχίσθηκε η εξαθλίωση του λαού με την επιβολή φόρων, την υφαρπαγή των περιουσιών του μέσω των πλειστηριασμών, την εξώθησή του στην εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής, την ανεργία, την έλλειψη κοινωνικής προνοίας, την δέσμευση της διαχειρήσεως των χρημάτων του (capitalcontrols) και την χορήγηση απαράδεκτων προνομίων στους λαθρομετανάστες και τις συνεχείς διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων.
Παρ΄όλα αυτά, η ανατολή του νέου έτους, αφήνει πολλές ακόμη ελπίδες για αναστροφή αυτής της ζοφερής καταστάσεως. Ο Θεός, παντοτινός προστάτης και αρωγός του Ελληνικού Έθνους, διετήρησε τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ζωντανούς και ισχυρούς, εις πείσμα των διωγμών που υπέστησαν, αποφασισμένους να ανακόψουν την κατάπτωσή της και να ανακαταλάβουν την πατρίδα μας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αγώνας μας θα εξακολουθήσει να είναι άνισος μεν, δυνατός και αποφασιστικός δε, και τελικά νικηφόρος. Κατά το νέο έτος θα συμβούν γεγονότα τα οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση του έθνους μας. Εμείς, συναισθανόμενοι το χρέος και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμασθε ώστε να αφυπνισθούν όλοι οι Έλληνες, να αντιληφθούν το μέγεθος του κινδύνου και να συνειδητοποιήσουν, τελικά, ότι πρέπει να αντιδράσουν. Να αποφασίσουν ότι πρωτίστως, οφείλουν να ανακτήσουν την χαμένη εθνική αξιοπρέπεια και, στην συνέχεια, να διεκδικήσουν τα όσα, βιαίως, έχουν στερηθεί.
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να συμβούν τα παραπάνω, ο μονόδρομος εάν θέλετε, είναι η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που, κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν εντός του 2018. Αυτές θα σηματοδοτήσουν και την αρχή του τέλους του εθνοκτόνου σύγχρονου πολιτικού κατεστημένου. Οφείλουμε, συνεπώς, να είμασθε σε εγρήγορση, προκειμένου να εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. «Οι καιροί ου μενετοί», όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.
Εύχομαι ολοψύχως σ’ εσάς και τις οικογένειές σας Ευτυχές το Νέο Έτος και εκπλήρωση των πόθων και των επιδιώξεών σας κατά την διάρκειά του.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ
Ευρωβουλευτής
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή